5 madvarer som giver din hud en glød

Mange siger at hvis man skal have  glødene , sund hud skal man have en god hudrutine. Ja selvfølgelig er det også en god ting at have ved siden af, men vigtigst af alt, skal man starte indefra. Man skal tænke på alt det man putter i kroppen.
Her er 5 madvarer der kan hjælpe dig frem til en sunder hud og krop.

# 1 Græskar kerner

83_0Et frø som med at kraftfuld hud-forskønnene effekt. græskarkerner får deres strøm fra både skønhed mineral, zink og essentielle fedtsyrer, herunder omega 3, omega 6 og omega 9. Ligesom hampefrø, de medvirke til at reducere betændelse i kroppen. Prøve dem drysses på salater, i smoothies, eller blot ved håndfuld..

 

# 2 Rucola


Rucola
Rocula er  super god kilde til smuk hud da den har Vitamin A og svovl
Prøv rucola i jorbærsalater, eller bare med tomat, hakkede mandler, agurk og feta ost.

 

 

 

# 3 Radisser

radish

Radisser indeholder en række mineraler og forbindelser, der gavner huden. De er høje i svovl, silicium, og C-vitamin, der arbejder sammen om at skabe strålende hud ved at øge kollagen, styrkelse hud, og stimulere kredsløbssygdomme. Spis radisser rå, i salater eller med dip til.

 

 

# 4 Avocadoer

Avocado

Denne cremede frugt levere en sund dosis vitaminer på egen hånd. Når du parrer denne frugt med tomater, gulerødder eller peberfugt kan det hjælpe dig med at absobere op til fem gange flere antioxidanter lycopen og beta-caroten

 

 

Hvad er lycopen:
Er et rødt farvestof som findes i røde frugter og grøntsager som kan kan forbedre din huds beskyttelse mod UV-strålerne.

Hvad er beta-caroten:
Er det man kalder et forsatdie til a vitamin.

# 5 Hampe frø

hamefrø

Disse bitte små frø er sammensat af en massiv mængde protein, herunder svovlholdige aminosyrer: methionin, cystein og cystin, som anvendes til at opbygge stærkt hår, negle, muskler og hud. Nyd dem på egen hånd, drysset på salater eller i din smoothie.

 

 

Much Love
Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *