en virkelig god smoothie

innocent smoothie redigeret

jeg er virkelig begejstreret over hvor godt denne smoothie smager. Jeg har tit prøvet nogle smoothier hvor de bare ikke smager godt. Men jeg må sige jeg er positivt overrasket over denne smoothie, som jeg bliver nødt til at “dele” med jer andre.

Denne innocent smoothie skulle være en energise smoothie som i også kan læse. dens ingredienser er 1 ½ presset æble. 12 røde druer, ½ moset banan, 3 mosede jordbær, 4 ½ mosede kirsebær, 9 mosede solbær, lidt rødbedesaft, nogle kværnede hørfrø, en smule gurana ekstrakt, og noglem vitaminer. den har ikke vildt meget sukker og heller ikke særlig mange kulhydrater hvilket er godt.

De havde også en grøn en som jeg tror jeg køber her en af dagene.
Og det gode er at de har dem på tilbud i netto.

prøv den og lad mig høre hvad du syntes om den

Much love
Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *