Hvor køber jeg kendte makeup produkter?

Jeg har selv svært ved at finde mac, BH cometics, Urban Decay, Real Techniques. Og andre flere kendte makeup mærker. Men jeg har fundet nogle sider hvor man kan købe det.

Magasin
Nu har jeg ikke en magasin tæt på hvor jeg bor, men de har dog en hjemmeside magasin.com hvor du kan købe kendte mærker som Mac, de kendte Urban Decay palletes, Real techniques børster, Tromborg og andre kendte mærker. Du skal dog være opmærksom på at produkterne er rimelig dyre, men det er de generelt i Danmark.

Makeup Online
Makeup-online.dk sælger produkter som sigma, The balm, Wet’n wild, Real Techniques. Her kan du også købe neglelak, makeupbørster og mere.

Asos
Asos.dk sælger ikke kun tøj, smykker og sko, men også makeup. De sælger Nars, Benefit,St. tropez, Eyelure, Pixi, maybelline, Revlon, Rimmel London. De sælger både dyre og billige mærker. Der tit tilbud på asos og makeuppen er til en rimelig god pris.

Amazon
Der er selvfølgelig også europæiske sider eller Amerikanske sider hvor du kan købe de kendte makeup mærker på.
På de Amerikanske sider skal du dog være opmærsom på en dyr fragt, eller at der kan komme told oven i din varer hvis du køber for over 80 kr. Så det kan godt komme til at koste dig dyrt.
De europæiske sider kan du sagtens bestille fra bare de er fra europa. Dog kan fragten være dyr. Jeg har nogen gange bestilt fra Amazon.co.uk og det har fungeret fint. her skal du være opmærksom på hvor varen bliver sendt fra, nogen gange kan de godt blive sendt fra Amerika nemlig.

Jeg håber det giver dig en nogenlunde ide om hvor du kan købe de forskellige makeup mærker.

Hvor køber du dem?

Much Love
Maria

2 thoughts on “Hvor køber jeg kendte makeup produkter?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *