Review af Max Factor creme puff blush

Max Factor har her for noget tid siden kommet ud med nogle blushes. Og jeg syntes de er super smukke og jeg var nødt til at skrive mere om dem.

max factor puff blush

 

11262916_885819744816702_989402325_n

Jeg syntes de er super smukke. Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg syntes ikke de er særlig pigmentrig? Har andre det også sådan eller er det bare mig og min hud der er mærkelig? De kan dog også bruges med en fugtig børste, så man får et mere intenst look. Det har jeg dog ikke prøvet endnu, men det kunne være man skulle se om der var en forskel.
Udover det har de alle sammen en hvis glød i sig, hvilket vil være super smukt her til sommer.

creme puff blush 2

Der er 4 farver Nude Mauve, Lavish Mauve, Alluring Rose, Lovely Pink.
Som i selv kan se  på billedet er de ikke særlig pigmenterende, billedet har jeg taget i naturligt lys, så i kan se hvordan de ser ud. jeg har ikke haft den store mængde tid til at lege lidt rundt med dem, men det vil jeg helt sikkert.

Jeg ved i Danmark er der kun er udkommet 4 farver, men i England har de 6 forskellige farver. Mon ikke de også de kommer til Danmark?

Much Love
Maria

2 thoughts on “Review af Max Factor creme puff blush

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *