sådan får du de smukkeste sommerben

Smukke, brune og glødene ben er et must for mig i sommeren. Da jeg jeg godt kan lide at have shorts, kjoler og nederdele på. Så er nogle flotte ben altid godt at vise frem. Og jeg vil vise dig hvordan du kan få dem

Lækre sommerben 1 redigeret

 

Dagen inden:
Hvis du ikke har exefolieret dine ben i lang tid, kunne det være en god ide at gøre det. Det fjerner dine døde hudceller, så din hud ser frisk ud og gør din hud super blød. En hvilken som helst exefolierende scrub ville være god nok.
Derefter kan du så barbere dine ben. Jeg bruger ikke en skraber, jeg bruger en epilator.

En epilator er en maskine som hurtigt hiver dine hår ud. Lidt lige som hvis du får vokset dine ben. Her er det bare en maskine der gør det for dig. Og ja jeg ved det lyder skræmmende… Jeg var også selv skræmt da jeg første gang skulle prøve det. Jeg vil ikke sige det ikke gør ondt mere, for jo det gør det. bare ikke lige så meget som i starten. Fordi det er jo hårene der bliver hivet ud fra roden af. Jeg vil sige det er det hele værd for nu skal jeg ikke ud og købe barbergel, skraber og jeg skal kun bruge epilatoren 1 gang om ugen, hvilket jeg elsker, fordi før skulle jeg barbere mine ben hver dag. Så i sidste ende er det det hele værd for mig. Den kan også være rimelig dyr, men det er jo kun et engangs beløb.
I kan skrive i kommentar feltet hvis i godt kunne tænke jer at jeg skrev et dybere blogindslag om en epilator.

Efter jeg har barberet mine ben putter jeg en bodylotion på. Lige nu bruger jeg en fra plasir. Super god. bare vælg en bodylotion der passer til din hudtype.

Dagen efter du har barberet ben:
Så er det her du kan bruge selvbruner. Jeg har på nuværende tidspunkt en selvbruner som gradvist giver der brun hud. Det jeg godt kan lide ved dette er at du ikke bliver mega brun for hurtigt. Her kan du hver dag tilføje slevbruneren indtil du er tilfreds med resultatet. Hvis det var jeg skulle blive lidt hurtigere brun ville jeg bruge en reel selvbruner som f.eks. Nordictan selvbruner. Med den bliver man heller ikke for mørk, men tilføjer din hud den rette mængde selvbruner.
Nordictan kan købes i din lokale matas.
Du kan også vælge at springe det her over, hvis det er det er det du ønsker.

Når du så har ventet på at din selvbruner har virket, er det tid til at putte en glød på din hud. Her bruger jeg The Body Shop Honey bronze. Den giver en virkelig fin glød til dine ben. De har en lidt mærkelig duft til sig. Den dufter af honning og lidt selvbruner agtigt. Hvis du nogensinde har en læbepromade med honning er det sådan den dufter. Så hvis du ikke kan lide den duft, er det ikke en for dig. Den er i olieform så din hud bliver dejlig blød.

Et lidt langt blogindslag, men jeg håber alligevel du ville læse alt igennem.

Much Love
Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *