Sådan får du en pæn og ren hud

For mig er der rigtig vigtigt at have en ren hud. Det er det første folk kigger på. Jeg bruger makeup næsten hver dag og det har huden faktisk ikke godt af. Derfor syntes jeg det er vigtigt at pleje din hud ordentligt.

11259033_878703525528324_352631498_n

 

 

 

 

 

 

 

Jeg bruger derfor en rensemælk fra Nivea den putter jeg rundt om øjnene og ansigtet, og den vasker jeg så af.

11122566_878703552194988_1882335461_n

Derefter bruger en renseklud fra Nivea som er til sart hud og den bruger jeg til at tage min øjenmakeup af med.

ilse jacobsen
Efter jeg har taget min makeup af bruger jeg et renseprodukt fra ilse jacobsen som er sindsygt god. Den har ingredienser som hvedeprotein og grøn te i sig. Hvedeproteinen gør din hud blød og den grønne te har en beskyttende og beroligende virkning. Jeg har altid haft mørke rander under øjnene, men det her produkt har næsten fjernet dem, hvilket er super fedt og du skal kun bruge et pump, hvilket er på størrelse med en ært så den her kan du bruge rigtig længe.

11245213_878703482194995_1215430734_n

Så er det tid til at blødgøre din hud og her bruger jeg Plasir Mosturising body creme og jeg ved godt det er en bodycreme. Jeg var lidt uheldig da jeg købte den og så forkert på bøtten, men det opdagede jeg selvfølgelig først da jeg var kommet hjem.Jeg besluttede mig bare at bruge den på ansigtet alligevel. Og den har indtil videre virket for mig, da den gør min hud så blød at jeg ikke føler jeg behøver at bruge en reel ansigts creme.

11225596_878703508861659_841802627_n

 

En gang imellem bruger jeg også en exefolierende scrub. Den her bruger jeg 1 gange om ugen.

Jeg bruger ikke særlig meget makeup. Derfor burger jeg ikke mange renseprodukter. Det eneste jeg bruger er concealer, mascara, eyeliner og nogle gange blush. For et halvt år siden besluttede jeg mig for ikke at bruge en foundation, fordi jeg syntes den bare gjorde min hud mere bleg, da jeg ikke fik nok sollys på mit ansigt. og min hud reageret heller ikke så godt med foundation, og jeg syntes bare jeg at jeg fik flere og flere bumser. Derfor besluttede jeg mig bare for at bruge concealer, da jeg ikke vil se for træt ud med mine mørke rander under øjnene.

Husk på det er godt for din hud at have nogle makeup fri dage.

De her produkter er bare noget der har virket for mig, og hvis du har en lidt anden hudtype kan det være den ikke virker på dig, men prøv dig frem eller gå ned i den lokale matas butik og hør hvad du kan gøre for at få en ren hud. Jeg er sikker på at de kan hjælpe dig.

Jeg håber at det her vil kunne hjælpe dig lidt frem. Min hud rutine/skincare rutine ændre sig tit og jeg prøver tit nye produkter, for at finde ud af hvad der virker for min hud.

Much Love
Maria

Dette blogindslag er ikke sponsoreret alle mine meninger er mine egne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *