Sådan undgår du tør hud

Hvis du går rundt med tør hud og du aner simpelthen ikke hvordan du får en blød og ikke tør hud, så har jeg nogle tip til dig.

Jeg er selv påvirket er tør hud hele året rundt og det har længe irriteret mig. Men jeg har prøvet nogle ting som virker for mig.

#1: Smør dun hud hverdag
Jeg ved godt det kan være lidt svært at huske det hver eneste dag, men det er altså noget der virker. Det kan godt være det ikke virker lige med det samme, men efter et stykke tid kan du mærke en forskel.
Prøv at gør det som en rutine for dig, lige inden du går i seng så smør din krop ind. Og hvis du også kan gøre det om morgen, endnu bredere!

#2: Bodyscrub
Brug en god bodyscub som fjerner dine døde hudceller. Det kan jo være ligemeget hvis du bare smør din hud ind på døde hudceller for så vil det ikke trænge ordentligt ned i huden.

#3: Brug en bodyoil 
Du kan også bruge en olie på din hud. Her anbefaler jeg en fra Matas.
Olien skal selvfølgelig trænge lidt ind i huden inden du begynder at tage tøj på, men tro mig det er hele ventetiden værd.

#4: For varme bade
Bader du også i rigtig varmt vand?. faktisk er det ikke godt for din hud, du tørrer faktisk din hud ud. Og det er helst det vi vil undgå. Så bad i lidt mere lunkent vand, og så bare hold dig til at tag et varmt bad 1 gang om ugen. Og ovenikøbet vil din krop stille og roligt vænne sig til det mere lunkne vand.

#5: Drik vand
Drik masser af vand i løbet af dagen. her vil du ikke se de store fremskridt med det samme, men det handler også noget om at gøre det til en vane for dig. Eksperterne anbefaler at du drikker 1 ½ liter vand om dagen. Det især vigtigt at drikke meget vand når det er varmt.

Jeg håber at de her tips vil hjælpe dig, de har ihvertfald hjulet mig.

Much Love
Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *